firmaprofil

Vores arbejdsområder​

KB Entreprise A/S udføre alt indenfor jord, beton og kloak.

Vi har en bred og mangeårig erfaring med alt inden for branchen. Blandt meget kan nævnes

  • Støbeopgaver
  • Kloakarbejde
  • Vandledningsarbejder.
  • Belægningsarbejder
  • Udstykninger
  • Renovering af pumpestationer
  • Fjernvarme.

Vores idégrundlag

Som virksomhed skal vi kunne løse alle opgaver inden for branchen, og de skal alle udføres på en sådan måde, at kunder og samarbejdspartnere anser os som værende en ansvarsfuld og professionel samarbejdspartner.

Vores succes afhænger af, at vi konstant måler og vurderer vores præstationer og resultater i forhold til de mål, vi har sat os, samt løbende overvejer og korrigerer vores handlinger for konstant at holde os på rette fremtidige kurs inden for målsætninger og kerneforretningsområder.

Dette opfyldes ved løbende at efteruddanne- og uddelegere ansvar til vores kompetente og engagerede medarbejdere.

Vision

At vi  hos KB Entreprise A/S holder os løbende fagligt opdateret og er i udvikling, så vi altid kan levere løsninger til private, erhvervs- og offentlige kunder, af det kvalitets- og dokumentationsniveau, der følger gældende lovgivning og matcher den enkelte kundes behov og forventning.

Målsætning

At arbejdet udført af KB ENTREPRISE A/S er af høj kvalitet til en fornuftig og ansvarsbevidst pris, samt at materiel og materialer indkøbes og håndteres ansvars- og miljøbevidst.

KB Entreprise A/S ønsker at fremstå som en solid og ansvarsbevidst virksomhed, der er anerkendt for udførelse af fagligt korrekt kvalitetsarbejde til aftalt tid og pris. Der må derfor hele tiden arbejdes på, at produkter og ydelser lever op til kundens forventninger.

KB Entreprise A/S ønsker at skabe et sundt og sikkert arbejdsmiljø, til gavn for medarbejdere og samfund.

Forventninger og behov ændrer sig hele tiden, derfor er det vigtigt at arbejdsbetingelserne hele tiden motiverer medarbejderne til at tilegne sig ny viden

Kontakt os allerede i dag​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

KB ENTREPRISE A/S

CVR: 31778743​

Kontakt

Telefon: 23 61 21 22

E-mail: kb@kbentreprise.dk

Whistleblower